perjantai 19. toukokuuta 2017

Perhosia vatsassa ja stressiä ilmassa

Huomenna on suuri päivä, meidän tilan ensimmäinen julkinen tapahtuma. Vastaavanlaisen yleisötapahtuman järjestämisestä ei ole minkäänlaista aiempaa kokemusta, joten vähän jänskättää miten kaikki menee. Vielä piisaa tekemistä rutkasti, siitä aiheutuu lievää stressiä. Toivottavasti ihmisiä kuitenkin saapuu paikalle, jottei turhaan olla järjestelyjä tehty! Facebookissa kiinnostuneita piisaa, mutta varsinaisia osallistujia ei ole montaa.


Saas nähdä tuleeko uni illalla vaiko ei. Hyvin levänneenä olisi toki helpompi päivästä nauttia, mutta saas nähdä. Aamulypsyn jälkeen olisi pullan leivonta edessä, hieman on vaikea arvioida korvapuustien menekkiä. Vaan aineet on kyllä varattu toiseenkin taikinaan, jos kesken päivää tarvitsee leipoa lisää.

Voipi olla, että joudutte odottamaan raporttia tapahtumasta ainakin sunnuntaihin, tuskinpa huomenna illalla jaksan päivästä suuremmin kirjoitella. Instagramia, twitteriä ja facebookkia varmaankin päivitän kyllä eli ainakin saatte tietää niiden kanavien kautta sujuiko kaikki hyvin vai oliko tapahtuma täysi katastrofi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)