sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Kevät tapahtuman tunnelmia

Sää oli tuulta lukuunottamatta oikein suosiollinen, ei liian kuuma eikä kylmä ja mikä parasta sadepilvet pysyivät poissa. Tuuli aiheutti jonkin verran haasteita telttakatosten paikallaan pysymisessä ja vaatikin fiksausta jos jonkinmoista, että saatiin teltat pysymään paikoillaan.

Ihmisiä kävi nelisen kymmentä, eli ihan kohtalaisesti. Toki enemmänkin olisi sopinut, mutta sattuipa lähiseudulla olemaan samana päivänä jos jonkinmoista tapahtumaa, joten ei sinänsä ihme, ettei kävijöitä joka paikkaan runsain mitoin kerennyt.

Hyvä fiilis kuitenkin jäi, ehdottomasti järkätään uudelleenkin tapahtumia :) Osanottajamäärään suhteutettuna talkoolaisia oli hieman liikaa, mutta parempi niin kuin toisin päin. Meillä oli kivaa ja toivottavasti asiakkaat viihtyivät niin hyvin, että tulevat myös toisen kerran!
Askartelupisteellä syntyi toinen toistaan upeampia kransseja sekä muitakin koristeita. Ensi lauantaina onkin sitten vuorossa siivouspäivän kirppis, vielä pitäisi myytäviä tavaroita laittaa kasaan ja hinnoitella. Vaan koivuntaimet odottelevat istuttamista, niiden parissa tulee vierähtämään aikaa ruhtinaallisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)