tiistai 2. toukokuuta 2017

Kevät tapahtuma lähenee


Viime päivät ollaan enemmän ja vähemmän puuhasteltu kevät tapahtumaamme liittyvien askareiden parissa (niinpä niin, pellolle ei ole vielä mitään asiaa, kun on niin hitsin märkää). Konepiha tyhjennettiin ja tasailtiin parkkipaikaksi, myös lautataapelin vierestä tasoiteltiin parkkitilaa. Konehallin takapuolelta siirreltiin viimeiset kivet pois ja ajettiin lisää hiekkaa, nyt pystyy sinnekin autoja laittamaan parkkiin. Vielä tarvitsee nuo kaikki edellä mainitut paikat käydä viimeistelemässä lanalla, joten tässäpä vaihteeksi kuvia täysin keskeneräisistä hommista.
Vielä on varaparkkipaikaksi tarkoitus käydä tasailemassa yksi alue, josta ollaan hiekkaa kaiveltu. Siellä vain on vielä tällä hetkellä niin märkää, ettei sinne tavallisella henkilöautolla oikein voi mennä. Toivon mukaan ehtii kuivahtaa käyttökuntoon, tai sitten on parkkipaikka erikseen maastureita varten...


Tällä hetkellä kevät tapahtumamme sivu facebookissa on saanut 90 klikkaamaan kiinnostunut tapahtumasta painiketta ja 6 osallistun painiketta. Voi kun olisi nätti ilma parin viikon päästä, jotta ihmiset tulisivat sankoin joukoin paikan päälle! Tulethan sinäkin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)