maanantai 13. helmikuuta 2017

Röhnäyksen estin

Voihan tulva! Kiitos Ihmetaikan on mies saanut viikonloppuna leikkiä putkimiestä enemmän kuin tarpeeksi. Taika-rouvalla kun on paha tapa nojata länkiinsä ja kurottaa niin pitkälle pöytää kun vain mahdollista (ensin tietysti heittää kaikki ruokansa sinne keskelle ja sitten yrittää saada ne takaisin...). Taikan ja Kivan kohdalla, joista myös jäljemmin mainittu omaa taipumuksen kurkotteluun, sattuu sijaitsemaan pitkän puolen vesiputken sauma. Ja toki kun putkirakenteet alkavat jo muutenkin olla aikansa eläneitä, niin arvatkaapa vaan kuinka hyvin tämmöiset liitokset kestävät monen sadan kilon röhnäystä. Niinpä niin.

Sunnuntai aamunakin ensimmäisenä sai ruveta äyskäröimään vettä epäonnisten Lyyran ja Mansikin ruokakupeista, jotka valitettavasti ovat pöydän toisella puolella juuri tätä suihkuavaa vesiputkea vastapäätä. No, sitten se taas korjattiin, uudet pellavat ja mömmöt tiivisteeksi. No, kyllähän se pari tuntia taas kesti.Tänään sitten mies lainasi uusista, kesällä asennettavista parsikalusteista putken, joka viritti tuohon länkien taakse, lehmien ulkoillessa. Jottei Taika ihan niin tehokkaasti pääsisi röhnäämään. Täysin tätä toimintaa tuo ei estä, vähän kun kumartuu ja kurottaa niin onnistuu kyllä, mutta silloin suurimman putkiin kohdistuvat paineen ei pitäisi olla aivan tuon vesiputken liitoksen korkeudella.

Voi kun nämä rakenteet nyt kesään saakka kestäisivät, että päästäisiin tositoimiin eli vaihtamaan nuo länget toisenlaisiin parsikalusteisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)