tiistai 28. helmikuuta 2017

Haaste: kaksi viikkoa vain suomalaista ruokaaMaaliskuu starttaa kotimaisen ruoan kannattamisella. Otatko haasteen vastaan?"Tiedot
Viidennen kerran järjestettävä Kaksi viikkoa vain suomalaista ruokaa -tempaus haastaa jälleen kaikki mukaan kokeilemaan miten onnistuu elämä syöden ja ostaen vain ja ainoastaan kokonaan suomalaista ruokaa.

[--]

Syödään siis kaksi viikkoa vain suomalaista ruokaa. Varmistamme aina onko liha, einekset, leipä, maito, maitotuotteet jne. suomalaisia. Ja syömme vain hyvää Suomesta.

Mausteet ja tarvittavat lisäaineet (jos tarvitaan) sallittakoon ulkomailta vaikka niitäkin saa toki suomalaisinakin. Mutta muuten vain suomalaista.

[--]

Ensimmäisellä kerralla vuonna 2013 Kaksi viikkoa vain suomalaista ruokaa -kampanjassa oli mukana yli 1800 suomalaista ja vuosina 2014 ja 2015 mukana oli jo reilusti yli 2000 hyvän suomalaisen ruuan ystävää. Ja syksyllä 2014 pakotetalkoissa hyvää suomalaista oli syömässä - Syödään ja juodaan suomalaista - tuetaan kotimaista ruoantuotantoa vaikeassakin tilanteessa -kampanjassamme - yli 71 000 ihmistä.

Ota haaste vastaan ja tule yhdessä kokeilemaan miten suomalaista ruokaa löytyy ja saa ja millaisia haasteita hommassa ilmenee. Itse olen varma, että hyvää suomalaista ruokaa saa niin marketista kuin ravintolastakin kunhan vain kysymme, vaadimme ja selvitämme."

Oletko jo mukana? Facebookin tapahtumasivulle pääset tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)