lauantai 28. tammikuuta 2017

Mansikkainen rahkapannari

Iltapalaksi tehtiin rahkapannaria, johon laitettiin lisäksi maustettua proteiinijauhetta tuomaan makua.



Mansikkainen rahkapannari

2 prk Valion maitorahkaa
3 munaa
3 dl Valion maitoa
2 rkl sokeria
1/2 tl suolaa
1 dl Valio PROfeel® mansikan makuista herapoteiinilisää
1,5 dl vehnäjauhoja

Sekoita rahka ja munat kulhossa. Lisää maito, sokeri, suola ja proteiinijauhe. Sekoita loppuksi mukaan vehnäjauhot. Paista 225 asteisessa uunissa 10 minuuttia, laske lämpö 200 asteeseen ja jatka paistamista vielä noin vartti. Nauti sellaisenaan tai tarjoa kyytipojaksi mansikoita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)