lauantai 13. elokuuta 2016

Kesäkurpitsakakkua

Ensimmäisen kakun tein viime viikolla ja se teki hyvin kauppansa muuton yhteydessä. Kuvaa ei tullut napattua, joten täytyi tehdä uusi kakku, jotta voin hyväksi havaitun reseptin jakaa teidänkin iloksi :)



Ohjeen bongasin alkujaan Kinuskikissalta.

200 g margariinia
2,5 dl ruokokidesokeria
4 kpl kananmunia
4 dl vehnäjauhoja
1,5 dl mantelirouhetta
2 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
2 tl kanelia
2 tl kardemummaa
3 tl vaniliinisokeria
n. 200 g kesäkurpitsaa raasteena

Vaahdota voi ja sokeri, lisää munat huolellisesti vatkaten. Lisää kuivat aineet kesäkurpitsaraaste, sekoita tasaiseksi. Lapa raikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja tökkää 200 asteiseen uuniin paistumaan noin 45 minuutiksi.



Mehevä kakku on parhaimmillaa kunnolla jäähtyneenä, mieluiten nukuttuaan yön yli rauhassa. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan ja ihastumaan!

-Noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)