sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Pikaisia kanakuulumisia


Tämä raakaversio kanalan pohjapiiroksesta on vissiinkin ollut jo esillä aiemmin. Mutta nyt suunnitellaan tätä ihan todenteolla. Konekatoksen ohessa siis samaan aikaan on kesällä tarkoitus saada kanala tehtyä. Tänään illalla tarttisi piirrellä tätä pohjaa vähän uusiksi, sillä tahdon tuohon kylkeen  vielä katoksen kuivikkeiden säilytykseen, ja muitakin pikku juttuja tässä vielä olisi tarkoitus viilata. Saadaan sitten insinöörille puhtaaksi piirrettävää ja pikku hiljaa myös rakennuslupahakemusta päästään sitten täyttämään.

Asukkaat olen jo varannut syksyksi, joten siinäkin mielessä kanalan projektiin on laitava vauhtia, jotta meille tulossa olevat 5 kanaa ja kukko saavat katon päänsä päälle :)

Vaan kirjoittelen tästä projektista sitten vähän myöhemmin, kun on piirretty lisää ja pari muuta juttua selvillä. Nyt tekee niin kamalasti mieli puuhata jotain muuta kuin istua koneella, vähän voisi järjestellä hujan hajan olevia tavaroita paikoilleen sillä aikaa kun odottelen, että ulkona piha kuivuisi sen verran, että viitsisi siirtyä ulkohommiin...

Aurinkoista vapun päivää kaikille!
-Noora

1 kommentti:

  1. Hei wow! Minullekin moni tuttava on kanoja ja kukkopoikia tarjonnut. Jonkin sortin haavena se eleleekin, mutta toistaiseksi ei tunnu riittävän aikaa ja meidän koirat varmasti söisivät ne, jos kiinni saisivat. Tuoreet kananmunat on kyllä niin ihania, että niiden vuoksi kannattaa jo hieman vaivaa nähdäkin. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)