tiistai 12. huhtikuuta 2016

Sorkkahoitoa ja sairaslomaa

Viime viikon keskiviikkona oli tämän vuoden ensimmäinen sorkanhoitopäivä. Kyllä kelpaa taas köpötellä, kun pedikyyrit tehty joka sorkalle. Tai melkein jokaiselle, Haave onnistui hommaammaan itselleen sairasloman.

Itse vietin keskiviikon tiiviisti leipomishommissa, mutta kuulemma jotakuinkin näin siinä kävi: vasemman puolen jalat oli jo hoidettu ja sitten Haave päätti jalkaansa riuhtaista ja kappas vain, kuului risahdus ja "kenkä" lähti irti.Viiden päivän antibioottikuuri ja vähintään kuukauden ulkonaliikkumiskielto. Arvatkaapa vaan onko Haave tyytyväisen näköinen, kun kaverit lähtevät ulos ja itse ei pääsekään.Koitin lohduttaa, että ei siellä ulkona vielä tuoretta ruohoa kasva ja jahka uusi kiillekerros kasvaa, niin kyllä sitten Haavekin taas pääsee ulkoilemaan. Ja saattaapa vielä käydä niin onnellisesti, etteivät ne kaverit ennätä päästä edes tarhasta laitumelle, ennen kuin Haave on jo joukossa mukana.

-Noora


2 kommenttia:

  1. Auts! Kyllä mahtaa olla kipeä tuo kinttu jonkun aikaa. Kaikkea sitä voi eläinten kanssa sattua. :/ Toivottavasti paranee pikaisesti!

    VastaaPoista
  2. Yllättävän vähän tuntui kinttu vaivaavan, kipulääkettäkään ei kovin monena päivänä tarvinnut antaa. Nyt on jo ihan hyvään alkuun lähtenyt uusi "kenkä" kasvamaan, vaan sääliksihän se käy jättää toinen sisälle, kun kaverit lähtevät ulos. Haave on ollut varmaan salaa tyytyväinen menneen viikon runsaista sateista, kun koko kööri on ollut sisällä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)