maanantai 25. huhtikuuta 2016

Peltomaan laadun arviointia

Paperitöitä kevään kunniaksi, viiden vuoden viljelysuunnitelma täytyy palauttaa aivan näinä päivinä (2.5. mennessä tulisi olla kunnan maaseututoimiston pöydällä). Me täytettiin saman tien alta pois myös "Ympäristösitoumuksen Peltomaan laatutestin itsearviointilomake", vaikka siinä eräpäivä onkin vasta huhtikuun loppu vuonna 2018.

 

Tuo viimeinen lause tiivistää kaiken eli kyseessä on parhaimmillaan juuri sitä "turhaa työtä", kuten myös tuo viiden vuoden viljelysuunnitelman toimittaminen kuntaan. Kyseessä kun on suunnitelma ei sitä tarvitse noudattaa, mutta jotain on paperille kuintekin ylös laitettava ja toimitettava arkistoon pölyyntymään. Kun edes saisi jotenkin helposti sähköisesti laitettua ne sinne virtuaalimappiin, niin säästyisi edes paperia.

Aurinkoa alkaneeseen viikkoon, vaikka hieman synkältä tuo sääennuste näyttää!
-Noora

2 kommenttia:

  1. Ei olla saatu tätä vielä aikaiseksi edes vilkaistua, mutta viljelykiertosuunnitelma on palautettu kuntaan jo kuukausi sitten. Se koekin vielä tekemättä... :)

    VastaaPoista
  2. Mä kovasti sen kokeen suunnittelin myös tänä keväänä hoitavani alta pois, johan "Vuoden siivoja" blogissaan antoi osaan kysymyksistä vastauksetkin valmiiksi ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)