keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Kihlajaiskahvit

7.4.2016 tuli kuluneeksi 10 vuotta siitä, kun menimme kihloihin. Silloin aikanaan ei juhlia järjestetty, joten pidettiin ne nyt. Kutsuttiin lauantaina kahville sukulaisia ja sellaisia kymmenen vuoden takaisia kavereita, joihin edes jonkin verran pidetään yhteyttä nykyisinkin.


Nämä juhlat ovatkin pääasiallinen syy siihen, etten ole viime viikolla kerennyt blogia päivittämään. Sen lisäksi, että olen herkkuja leiponut ja siivonnut, olen myös hionut hirmuista vauhtia.


Vähän tosin huijattiin, hiottiin ja käsiteltiin ruokapöydästä vain jalat, kun pöydän pintahan jäi liinan alle piiloon! :D Vain kaksi tuolia tehtiin valmiiksi saakka, sillä ei tuon yhden pöydän ääreen kahdeksaa tuolia enempää saa mahtumaan, ja kuusi tummemman väristä tuoliahan jo löytyi ennestään...


Nyt sitten hiomishommat jatkukoon, vapuksi jos saisi valmista, sillä silloin seuraavan kerran ollaan isommalla porukalla kokoontumassa ja jos ulkona sataa tai on kylmä, niin sisällehän täytyisi sitten mahtua.

Vielä on jokunen kuva tuolla odottamassa sitä, että niistä jotain kirjoittelisin. Vaan aurinko jo niin kutsuvasti paistaa, että tämän kahvikupillisen myötä taidan siirtyä ulkohommiin.

Aurinkoista päivää!
-Noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)