lauantai 30. huhtikuuta 2016

Hyvää vappua!

Työn juhlan kunniaksi julkaisen yhden uusimmista projekteistani, jota ei varsinaisesti ole edes vielä aloitettu...


Tämmöinen käytiin facebookin paikallisessa roskalavaryhmässä olleen ilmoituksen innoittamana hakemassa meille. Tai siis minä siitä innostuin, mies suostui, ehkä aavistuksen pitkin hampain, lähtemään taas jotain "löytöä" hakemaan.

Kyseisen ryhmän kautta ollaan noudettu meille myös pari pöytää ja ikkunoita, niitä me on haettu useammastakin paikasta. Myös vaihtoryhmän kautta on meille kahvipakettia vastaan tullut pari jakkaraa ja käsilaukku sekä kukkalaatikko, näin muutamia mainitakseni.

Hyvin siis etenee kevään suursiivo, meille turha tarvara lähtee kiertoon, mutta vapautunut tila täyttyy sitä mukaa uudella kamppeella...

Mutta niin, takaisin tähän projektiin, joka odottelee purettuna siilon nurkassa, että pääsisin raaputtelemaan maalit pois. Tuon vaalean sinisen maalin alla näyttää olevan punaruskea kerros eli raaputettavaa on jonkin verran luvassa. Vaalean sininen suorastaan rapisee pois, saas nähdä lähteekö punainen yhtä helposti. Minä kun haluaisin tämän sutia harmaalla puuöljyllä :)


Yksi käsinojista oli lahonnut, mutta kuulemma ihan kiikuttavassa kunnossa muuten. No, pelkästään vilkaisu tähän yllä olevaan ilmoituksen mukaiseen kuvaan riitti kertomaan, että todennäköisesti myös alimmat puut menevät vaihtoon. Ja löytyi purkutyön edistyessä useampikin uusittava lauta. Kaiken lisäksi minä tahdon tähän katon ja tietysti sijoitetaan keinu laattojen päälle, jotta ei ole suorassa kosketuksessa maahan, jotta uusitut alapuut kestävät parempina pidempään.

Meillä on perinteinen vappu sää: kylmää ja sataa vettä. Vaan ensi viikolle on luvattu jo niin lämmintä, että voipi olla pellot hujauksessa kuivia ja kevätkiireet pääsevät alkuun...

-Noora


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)