tiistai 15. syyskuuta 2015

Mokoma lähti

Eilen haettiin Mokoma aamulla heti kuuden jälkeen. Olihan siitä perjantaina tullut tekstari, mutta olin totaalisesti unohtanut koko asian. Onneksi auto hurahti pihaan juuri ennen kuin ehdin Mokomalle antaa tuttiämpärin... Ei juoteta juuri ennen lähtöä, jottei turhaan menisi maha autossa sekaisin. Tästä unohduksesta johtuen en ollut muistanut täyttää Mokoman korttia loppuun saakka. Yleensä täytän alaosan ruokintatiedot vasta kun tiedän milloin vasikka haetaan, jottei tarvitse aiempia kirjoituksia korjailla.
Minulla oli tyttöjen juottaminen kesken, joten mies hoiti Mokoman kyytiin ja antoi kuskille lapun, joka oli tällä erää puutteellisesti täytetty. Kuski kuitenkin tärkeimmät tiedot kyseli ja kirjoitti itse lappuun. Minä olisin kirjannut lappuun myös tiedon siitä, että ollaan käytetty Mokomalla tuota imemisen esto läppää, kun tuppasi vähän tyttöjä lutkuttamaan. Lisäksi olen raapustanut myös muita ruokintatietoja kuin sen, että juovat maitoa tai piimää tai starttia 2-4 kertaa päivässä (riippuen minkä ikäisiä ovat lähtiessään) tuttiämpäristä. Olen maininnut juoman annoskoon sekä kertonut onko säilörehu, kuivaheinä tai Pikku-Mullin herkku maistunut. 

No, eiköhän poitsu kotiudu sinne uuteen paikkaan näillä vähän vajaimmillakin tiedoilla, varmasti saa vatsansa täyteen ja pajon uusia ystäviä.

Taitaa se loma tulla ihan tarpeeseen, kun näinkin tärkeä asia oli totaalisesti päässyt unohtumaan!
 

-Noora
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)