maanantai 14. syyskuuta 2015

Jyväsiä siilossa

Puimuri päätti jättää työpäivänsä vähän vajaaksi eilen, joten tänään täytyi naapurin isännän lähteä aamupäivästä metsästämään varaosaa. Toivon mukaan homma saadaan taas iltapäivällä ajoissa jatkumaan. Kosteampaahan tavara on kuin viime vuonna, mutta ei mitenkään älyttömän märkää kuitenkaan, kosteus on jossain 20 pinnassa. Meillä tosiaan säilötään propionihapolla ladossa oleviin siiloihin, josta sitten aina litistetään noin parin viikon annos kerrallaan syötettäväksi.

Jonkin verran vihreää on seassa, mutta parempi tehdä nyt kun vielä on keliä tähän hommaan, jos käykin niin että loppukuusta vaan sataa ja sataa, niin ei ole mitään asiaa puimaan. Lokakuun alussa meillä on kokonaisen viikon mittainen loma, joka meinattiin ihan oikeasti käyttää rentoutumiseen, eli siinäkin mielessä täytyisi saada nämä akuuteimmat työt jutut sitä ennen hoidettua alta pois.

Innostuin eilen tekemään tämän söpön sukan loppuun saakka (viimeksi kudoin miesten sukat, joten nämä naisten kokoa olevat tuntuivat valmistuvan kuin itsestään), vielä saisi sille kaverin neuloa :)
 
Hyvää alkanutta viikkoa!
-Noora


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)